Κωδικός 08 Δήμος Λεβαδέων, Νομού Βοιωτίας – Θέση «Λιβαδάκι», οδός Βαλαωρίτου

 

Πρόκειται για πολυκατοικία που διαθέτει 1 υπόγειο και 6 ορόφους ανωδομής, στη θέση «ΛΙΒΑΔΑΚΙ» επί της δημοτικής οδού Βαλαωρίτου στη Λιβαδειά Βοιωτίας. Η γειτονιά είναι οικιστική κατά βάση με πολυκατοικίες μέσης και νεότερης ηλικίας κατασκευής και κάποιες μονοκατοικίες. Τα καταστήματα εντοπίζονται επί του οδικού άξονα της Λ. Αθηνών στα 30μ Βόρεια του κτιρίου. Η γειτονιά διαθέτει κάποια μικρής και μεσαίας έκτασης αδόμητα οικόπεδα ενώ δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα στάθμευσης. Η πολυκατοικία χωροθετείται σε απόσταση 500μ Ανατολικά του Δημαρχείου, 700μ Ανατολικά του Περιφερειακού Μεγάρου, 800μ Ανατολικά του εμπορικού κέντρου της πόλης, 900μ Βορειοανατολικά του Δικαστικού Μεγάρου, 1,2χλμ Νοτιοανατολικά του Σταθμού ΚΤΕΛ και 1,3χλμ Νοτιοανατολικά του οδικού άξονα Λιβαδειάς – Άμφισσας. Οι βασικοί εμπορικοί χρήστες πλησίον της πολυκατοικίας είναι τα καταστήματα Zara, Hondos Center και Γερμανός καθώς και τα υποκαταστήματα των Τραπεζών Εθνικής, Alpha bank και Attica bank οι οποίοι βρίσκονται στο εμπορικό κέντρο της πόλης. Στην εγγύς περιοχή του ακινήτου, βρισκονται τα s/m Κρητικός στα 200μ Ανατολικά και Γαλαξίας στα 350μ Βόρεια.

Εντός της παραπάνω πολυκατοικίας βρίσκονται οι κάτωθι ανεξάρτητες οριζόντιες ιδιοκτησίες οι οποίες διατίθενται μέσω της 2ης Διαγωνιστικής Διαδικασίας:

Κωδικός 08-Α-2-ΔΙΑΜ
Μεσαίο διαμέρισμα επιφάνειας 81,00τμ στον Α Όροφο, το οποίο βρίσκεται υπό κατασκευή στο στάδιο τοποθέτησης μέρους ειδών υγιεινής. Ποσοστό αποπεράτωσης περίπου 90%. Το διαμέρισμα μετά την ολοκλήρωση της κατασκευής του θα διαθέτει 2 υπνοδωμάτια, λουτρό, κουζίνα και σαλόνι. Διαθέτει εξώστη επί της οδού Βαλαωρίτου εξασφαλίζοντάς του επαρκή φυσικό φωτισμό και αερισμό. Το διαμέρισμα συνοδεύεται από μία θέση στάθμευσης, την P4 (15,98 τ.μ.).

Κωδικός 08-Α-3-ΔΙΑΜ

Διαμπερές διαμέρισμα επιφάνειας 105,00τμ στον Α Όροφο, το οποίο βρίσκεται υπό κατασκευή στο στάδιο τοποθέτησης μέρους ειδών υγιεινής. Ποσοστό αποπεράτωσης περίπου 90%. Το διαμέρισμα μετά την ολοκλήρωση της κατασκευής του θα διαθέτει 3 υπνοδωμάτια, λουτρό, κουζίνα και σαλόνι. Διαθέτει εξώστες τόσο επί της οδού Βαλαωρίτου όσο και επί των 2 ακάλυπτων μερών του οικοπέδου που του εξασφαλίζουν καλό φυσικό φωτισμό και αερισμό. Το διαμέρισμα συνοδεύεται από δύο θέσεις στάθμευσης, την ΑΚ-5 (8 τ.μ.) και την P2 (9 τ.μ.).

Κωδικός 08-Ι-1-ΔΙΑΜ
Διαμπερές διαμέρισμα επιφάνειας 76,00τμ στο Ισόγειο, το οποίο βρίσκεται υπό κατασκευή στο στάδιο τοποθέτησης μέρους ειδών υγιεινής. Ποσοστό αποπεράτωσης περίπου 90%. Το διαμέρισμα μετά την ολοκλήρωση της κατασκευής του θα διαθέτει 2 υπνοδωμάτια, λουτρό, κουζίνα και σαλόνι. Διαθέτει εξώστες τόσο επί της οδού Βαλαωρίτου όσο και επί των 2 ακάλυπτων μερών του οικοπέδου που του εξασφαλίζουν καλό φυσικό φωτισμό και αερισμό. Το διαμέρισμα συνοδεύεται από μία θέση στάθμευσης, την P3 (8 τ.μ.).

 

Επιπλέον των άνωθι διαμερισμάτων, εντός της ίδιας πολυκατοικίας, διατίθεται η αποθήκη 08-Υ-14-ΑΠ (6,51τμ) στο επίπεδο του Υπογείου – πυλωτής Α.