Κωδικός 13 Δήμος Διονύσου, Δημοτική Ενότητα Αγίου Στεφάνου – Θέση «Ζοργιάτι» ή «Ζωργιανί» ή «Βαρυκό» της περιφέρειας Μπογιατίου

Πρόκειται για βιομηχανικό ακίνητο στον Δήμο Διονύσου, στη θέση Ζοργιάτι» ή «Ζωργιανί» ή «Βαρυκό». Η γειτονιά χαρακτηρίζεται ως μεικτή, με χαρακτηριστικό τα μεγάλης έκτασης γήπεδα με μεγάλα επαγγελματικά ακίνητα τα οποία διαθέτουν πρόσωπα επί του παράδρομου της Ε.Ο. Επιπλέον, υπάρχουν μονοκατοικίες και συγκροτήματα κατοικιών. Τα κτίσματα της γειτονιάς είναι μικρής και μέσης ηλικίας κατασκευής. Η ευρύτερη περιοχή ωφελείται από καλό φυσικό περιβάλλον και την ησυχία. Το γήπεδο βρίσκεται σε απόσταση 1,1χλμ Βορειοδυτικά του Κέντρου του Αγ. Στεφάνου και του Σιδηροδρομικού Σταθμού, 1,3χλμ Βορειοανατολικά του Κόμβου της Ε.Ο. Αγίου Στεφάνου / Κρυονέρι,  και περίπου 9,3χλμ Βόρεια του εμπορικού κέντρου της Κηφισιάς. Η πρόσβαση πραγματοποιείται εύκολα και άμεσα από την Ε.Ο. μέσω του κόμβου του Αγ. Στεφάνου και εν συνεχεία με τη χρήση του Παραδρόμου Ε.Ο.

Πρόκειται για τυφλό οικόπεδο εντός ορίων οικισμού, επιφάνειας 3.670,41τμ, με ελαφριά κατωφερική κλίση προς τα Νοτιοανατολικά ενώ δεν διαθέτει περίφραξη. Εντός του οικοπέδου υφίσταται εγκαταλελειμμένο βιοτεχνικό κτίριο. Η κατασκευή του είναι από σκελετό και οροφή οπλισμένου σκυροδέματος, με κουφώματα παλαιού τύπου με μονά υαλοστάσια. Λόγω της κλίσης του εδάφους η Βορειοδυτική πλευρά του είναι πλήρως επιχωμένη.